Over dit project

Voor een penthouse in een nieuw appartementencomplex De Jozefsjoeël in Simpelveld maakte ik een uitgebreid interieurontwerpplan. Samen met de bewoners maakte ik een keuze voor de indeling, maar hiernaast ook een keuze voor de vloer, meubels, muurkleuren, vitrage en verlichting.

 

Doordat de bewoners verhuisde van een woning naar een appartement, moest er een keuze gemaakt worden van meubels die konden worden meegenomen. Een groot gedeelte van de meubels ging dan ook letterlijk “de deur uit” en enkele items werden vervangen door nieuwe exemplaren.

 

De uitdaging voor de indeling van het penthouse zat hem in het feit dat het één grote ruimte betreft. Om hier toch een gezellige en geborgen sfeer te creëren, is ervoor gekozen om de ruimte in tweeën te delen. Een tussenwand (tot op borsthoogte) scheidt de keuken met eettafel van het zitgedeelte. Het speelse kleurgebruik in de ruimte versterkt deze tweedeling en geeft dit appartement de eigentijdse en unieke sfeer waarnaar de bewoners zo op zoek waren.

 

Penthouse simpelveld

interieurontwerp penthouse Zuid-Limburg

interieuradvies appartement simpelveld interieuradvies penthouse limburg interieuradvies appartement Zuid-Limburg

Naast het adviseren van nieuwe bewoners van het gloednieuwe appartementencomplex De Jozefsjoeël in Simpelveld werd mijn hulp ook ingeschakeld door de projectontwikkelaar zelf. Doordat zij mij al tijdig in het ontwerpproces hadden betrokken, konden er mooie keuzes worden gemaakt voor onder meer de centrale ontvangsthal, de keukens en de badkamers. Door alle onderdelen zorgvuldig op elkaar af te stemmen is er een aangename sfeer én een toonaangevend geheel ontstaan. Meer over mijn werkzaamheden voor dit appartementencomplex leest u hier.

Betreft

Penthouse te Simpelveld

Categorie

Particulier ontwerp

Opdracht

Indelingsontwerp living inclusief verlichtingsplan, materiaal- en kleuradvies, uitgewerkt in 3D