Over dit project

Mijn ontwerpproces voor het gloednieuwe appartementencomplex De Jozefsjoeël in Simpelveld is momenteel in volle gang. Samen met de opdrachtgevers heb ik al een heel aantal keuzes gemaakt voor onder meer de centrale ontvangsthal, de keukens en de badkamers. Door alle onderdelen zorgvuldig op elkaar af te stemmen, krijgt de nieuwbouw steeds meer vorm en ontstaat er straks een mooi geheel.

 

Jozefsjoeel Simpelveld

Appartementencomplex Simpelveld

 

Bent u één van de toekomstige bewoners van dit mooie nieuwbouw appartementencomplex? En droomt u van een mooi gebalanceerd interieur met de juiste sfeer? Ik help ook u graag individueel verder!

 

Waarom ook een interieurontwerp voor u?

In de praktijk blijkt het namelijk vaak dat men verzandt in een overvloed aan keuzes en dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Want met welke indeling komt de ruimte het beste tot zijn recht? Welke meubels neem ik mee en welke moet ik nieuw gaan uitzoeken? Welke kleuren staan het mooist op de muren? Waar moet verlichting komen?

 

Een goed interieurontwerp zorgt ervoor dat de ruimte optimaal wordt ingedeeld en de juiste keuzes gemaakt worden. Miskopen worden zo voorkomen én een heleboel tijd bespaard, doordat u niet alle woonwinkels af hoeft te struinen. Het maken van een interieurontwerp zorgt voor een doordacht plan en zo ontstaat er een appartement waarin u zich helemaal thuis voelt!

 

Wat kunt u verwachten?

Voor alle nieuwe bewoners heb ik een speciaal adviespakket samengesteld. Hierbij ga ik samen met u op zoek naar de juiste indeling, vloer en muurkleuren voor uw appartement. We stemmen samen uw (nieuwe) meubels en materialen op elkaar af in de gewenste sfeer die u voor ogen hebt. Ik geef uitleg over waarom het goed is om bepaalde keuzes te maken en ik leg uit welke stappen er nodig zijn voor een optimale uitvoering van het plan. U krijgt een documentmap met hierin het uitgewerkte plan (met o.a. de plattegrond) en samen met een persoonlijke kleurenkaart en stalen lever ik het bij u aan. Op deze manier kunt u het bewaren en gebruiken bij de uitvoering.

 

Ik let er altijd op dat een ontwerp de ruimte zo goed mogelijk tot zijn recht laat komen, maar vooral dat het ontwerp aansluit bij uw wensen en smaak!

 

Meer weten?

Wenst u meer informatie inzake het speciale adviespakket voor nieuwe bewoners van De Jozefsjoeël? Stuur me dan gerust een mailtje op contact@alettesluijsmans.nl, ik vertel u graag meer!

Betreft

Appartementencomplex te Simpelveld

Categorie

Zakelijk ontwerp

Opdracht

Sfeer- & stijlconcept en ontwerp keukens, badkamers, centrale ontvangstruimte