Ben jij ook toe aan een frisse wind door jouw huis? Al 350 cursisten gingen je voor!

In de cursus “Maak van je huis een thuis” leer je alle basisbeginselen voor het stylen van je interieur

Zou jij graag…..

eens echt goed aan de slag gaan met jouw interieur? Zodat je vanaf nu gericht meubels en accessoires kan kopen, je beter een nieuwe muurkleur kunt uitzoeken en meer sfeer in je woonkamer kan aanbrengen? Een compleet interieurplan voor je huis of werkruimte is dan natuurlijk super fijn, maar misschien ben jij op zoek naar informatie en tips die iets laagdrempeliger zijn. Je wilt graag zelf aan de slag met je huis, maar je bent wel nog op zoek naar praktische handvaten.

MEER DAN 350 MENSEN VOLGDEN AL DEZE INTERIEURCURSUS OP INSTAGRAM! DE DEELNEMERS WAREN RAZEND ENTHOUSIAST EN GINGEN DIRECT VOL ENTHOUSIASME AAN DE SLAG MET ALLE PRAKTISCHE TIPS EN ACHTERGRONDINFORMATIE VOOR HET SFEERVOL INRICHTEN VAN HUN HUIS. NIET VIA EEN INGEWIKKELDE CURSUSOMGEVING, MAAR VIA INSTAGRAM! DEZE CURSUS VOLG JE NAMELIJK GEWOON THUIS VANAF JE EIGEN BANK EN WAARNA JE DUS DAN OOK METEEN DE TIPS IN JE EIGEN HUIS KUNT TOEPASSEN!! NAAST JE TELEFOON EN EEN INSTAGRAMACCOUNT HEB JE IN FEITE VERDER NIETS NODIG, MAAR MOCHT JE ECHT MET DE OPDRACHTEN AAN DE SLAG WILLEN GAAN DAN IS HET WEL ERG HANDIG ALS JE OOK PINTEREST HEBT. DOOR MIDDEL VAN INSTAGRAMSTORIES EN FOTO’S BEHANDEL IK ALLERLEI PRAKTISCHE ONDERWERPEN EN GEEF IK JE ALS HET WARE EEN KIJKJE IN MIJN “KEUKEN” ALS INTERIEURONTWERPER!

Herken jij…

dat je graag meer samenhang in je huis zou willen creëren

dat je graag meer sfeer in je huis wilt aanbrengen

dat je graag minder (interieur)miskopen zou willen doen

dat je graag je woonkamer wilt aanpakken, maar je niet goed weet waarmee je moet beginnen

dat je graag meer uit je woning wilt halen

dat je graag efficiënter wilt gaan (interieur)shoppen

Ik herken dat in ieder geval wel. Bij de verbouwing van mijn huis kon ik namelijk verzanden in het enorme aanbod op interieurgebied. Ik zag door de bomen het bos niet meer en sprong van de hak op de tak bij het maken van een beslissing van bijvoorbeeld de muurkleuren en later bij het uitzoeken van accessoires. Er waren ook zoveel mooie dingen te koop! Sinds ik systematischer te werk ga, doe ik zelden nog een miskoop en past alles zoveel mooier bij elkaar. Nu heb ik eindelijk de samenhang in mijn interieur zoals ik die destijds voor ogen had :)

Hoe lang duurt het nog voordat de cursus begint?

Heel veel praktische tips en achtergrond-informatie voor het stylen van je huis. Gestructureerd gepresenteerd en informatie waarmee je direct aan de slag kunt!

Voor wie is deze cursus?

Je het leuk vindt om met je interieur aan de slag te gaan

Je op zoek bent naar praktische tips & trucs voor het stylen van je huis

Je graag de hoofdlijnen van interieurstyling zou willen weten

Je intresse hebt in de onderliggende theorie bij het maken van je droominterieur

Je werkt in de interieurbranche en je kennis graag nog eens zou willen opfrissen

MARIT “Ik keek heel erg uit naar je cursus en meteen de eerste opdracht was al zo heerlijk om te doen! Ik verheugde me iedere dag weer op het moment dat ik je stories kon bekijken. Superfijn al die heldere en praktische tips, ik heb meer dan genoeg inspiratie gekregen om mee aan de slag te gaan. Ik heb echt genoten van je cursus!”

Alette op bank kopie

Wie ben ik?

Ik ben Alette en ik maak interieurontwerpplannen voor particulieren en bedrijven. Een aantal jaren geleden besloot ik het roer om te gooien en ben ik een opleiding gaan volgen waar ik als kind al van droomde. Namelijk een interieuropleiding! Ik ging hiervoor naar Rotterdam en Nieuwegein. Vanuit Zuid-Limburg is dat een heel eind, maar wat was dat leuk. De verbouwing van mijn eigen huis ging op gevoel en logische beredeneringen, maar met deze opleiding kreeg ik de nodige achtergrondinformatie en verbreedde ik mijn kennis en verdiepte ik mijn creativiteit. Het contrast met mijn job als accountant is enorm! Daar waar ik eerst werd geacht mijn creativiteit bij het boekhouden niet te gebruiken, is dat nu juist hetgeen waarvoor mensen mij inschakelen. Ik kan er enorm van genieten als ik mensen blij kan maken met mijn interieurtips & -trucs. Dat dat nu ook echt mijn werk is, vind ik werkelijk te gek!

De inhoud van de cursus

  • DAG 1 – KEN JE STIJL

De eerste dag geef ik je uitleg over de verschillende woonstijlen. Ik licht dit toe aan de hand van voorbeelden zodat je weet waar je deze aan kunt herkennen. Ik geef je tips voor het creëren van je eigen woonstijl en leg je uit hoe je dit kunt doen met behulp van een moodboard. Ik zal je verschillende manieren laten zien voor het maken van een moodboard (met papier en digitaal), waar je – als je zin hebt, want dat “hoeft niet, maar mag wel……” – ook zelf mee aan de slag kunt.

  • DAG 2 – KLEUR IN JE HUIS

Als je al eens voor een nieuwe muurkleur naar de bouwmarkt bent geweest, heb je vast en zeker wel eens verdwaald rondgekeken tussen de ontelbare kleurenstaaltjes. We gaan aan de slag met wat kleur doet voor je woonruimte en welke kleuren je juist wel of juist niet (bij elkaar) moet kiezen. Ook geef ik je uitleg hoe je door middel van muurkleuren het maximale resultaat uit een ruimte kan halen. Met al de tips & trucs van deze tweede dag gaat het veel makkelijker worden om te kiezen voor de juiste kleuren in je huis!

  • DAG 3 – RUST CREEËN & ORDENEN

Dag 3 besteed ik aandacht aan het creëren van rust in je woning. Hoe houd je je interieur overzichtelijk en zorg je ervoor dat het niet te rommelig wordt, maar behoud je wel de gezelligheid? Vaak geven een aantal kleine wijzigingen al een enorm groot effect. Hiernaast geef ik je ideeën en uitleg over verschillende opbergsystemen, mocht je na deze dag aangestoken zijn met het opruimvirus en overwegen je huis grondiger te willen gaan opruimen en ordenen ;)

  • DAG 4 – STYLING VAN ACCESSOIRES

Heb jij thuis een open kast of een dressoir en wil je weten hoe je deze mooi kunt stylen? Dat leer ik je op dag 4! Hierbij geef ik je achtergrondinformatie over waarom sommige manieren van stylen juist wél en andere juist niet werken. Aan de hand van voorbeelden leg ik je uit hoe jij je accessoires het mooist tot zijn recht kunt laten komen en hoe je thuis die sfeer creëert zoals je die ziet in de woonbladen en op televisie. Stiekem denk ik zelf dat dit de leukste dag gaat worden :)

  • DAG 5 – KUNST AAN DE MUUR

Met kunst kun je echt een persoonlijke touch aan je interieur toevoegen. Maar waar kies je nu voor en hoe hang je dit het mooiste op? Ik zie zelf geregeld kunstwerken net iets te hoog of te laag ophangen en dat vind ik dan altijd zo zonde van het werk zelf maar ook zeer zeker van de ruimte waarin het hangt! Hiernaast leg ik je uit waar je op dient te letten als je nieuwe kunst gaat aanschaffen en hoe je samenhang tussen verschillende werken creëert.

  • DAG 6 – PLANTEN

De laatste dag besteed ik aandacht aan planten in een interieur. Planten kunnen zorgen voor een enorme “sfeer-boost” in je woning, maar welke planten passen nu het beste bij welke woonstijl en waar moet je op letten als je planten gaat kopen. Hiernaast vertel ik je over de laatste groentrends en leg ik je uit wat je kunt doen als je weinig licht in je huis hebt maar toch graag planten aan je interieur wilt gaan toevoegen (en niet wilt gaan voor kunstplanten).

  • BEGELEIDING BIJ HET MAKEN VAN OPDRACHTEN

Iedere dag wordt afgesloten met een opdracht, die je – als je daar zin in hebt – kunt maken. Mocht je vragen over een bepaalde opdracht hebben of als er bepaalde items nog niet duidelijk zijn, dan mag je me dat uiteraard vragen. Ik zal tijdens de cursus jullie vragen beantwoorden en – indien deelnemers dat leuk vinden – jullie resultaten van de opdrachten bespreken, zodat we van elkaar kunnen leren en misschien nog wel meer inspiratie krijgen!

CHARISSA “Na het volgen van de eerste dag ben ik meteen aan de slag gegaan met het maken van mijn moodboard. Ik wilde altijd graag een roze muur, maar ik ontdekte dat dat eigenlijk helemaal niet bij mijn woonstijl past. Ik heb dan ook besloten om het wit te houden en voor de rest alleen kleuren te gebruiken die passen bij mijn kleurenpallet. Heel erg bedankt voor dit inzicht!”

CORINA “Ik heb me heerlijk vermaakt met de opdrachten en jouw enthousiasme werkt gewoon aanstekelijk. Het was een van de leukste cursussen die ik ooit gedaan heb!! Ik heb er echt heel veel van geleerd en heb dan ook al meerdere mensen getipt over deze cursus, want ik ben gewoon echt mega enthousiast!”

DE ALLEREERSTE INTERIEURCURSUS OP INSTAGRAM WAS – MET MEER DAN 350 DEELNEMERS!! – EEN ENORM SUCCES.

Wil jij deze keer ook meedoen? Koop dan hier je ticket voor de interieurcursus “Maak van je huis een thuis”!

 

Vervolgens stuur ik je binnen 24 uur een mail met instructies inzake de toegang tot het afgeschermde Instagramaccount.

Veelgestelde vragen

HOE LANG DUURT DE CURSUS?

De cursus start op woensdag 28 september 2022 en je kunt hem vervolgens op jouw eigen tempo volgen. Er komen 6 modules van ieder ongeveer 10-15 minuten aan Instagramstories online en één of meerdere wallposts. Zo kun je er voor kiezen om iedere dag een module te volgen, maar je kunt dit het ook over een aantal weken uitsmeren. Hiernaast kun je zo intensief met de stof aan de slag als je zelf wilt. De één wil misschien alleen maar kijken en de ander vindt het leuk om alle opdrachten te maken. Beide is helemaal oké!

HOE WERKT HET NOU PRECIES? IK KOOP MIJN TICKET, EN DAN?

Nadat je betaalt hebt, krijg je – binnen 24 uur – een mail met de naam van het afgeschermde Instagramaccount waar de cursus gegeven wordt. Vervolgens dien je bij dit account een volgverzoek in. Ik check dit dan met je ticket en geef je handmatig toegang zodat je de cursus kunt volgen.

IK BEN ONDERNEMER, IS DEZE CURSUS DAN OOK IETS VOOR MIJ?

Jazeker! Misschien wil jij je kennis wel opfrissen, iets erbij leren of graag eens een kijkje in “mijn keuken” nemen. Super leuk als je ook mee doet!

KAN IK DEZE INTERIEURCURSUS OOK AAN IEMAND CADEAU GEVEN?

Dat kan! Vul bij het aankopen van je ticket de (exacte!) naam van het Instagramaccount van de ontvanger in. Zodra je van mij de bevestigingsmail met de naam van het afgeschermde Instagramaccount ontvangen hebt, kun je deze doormailen aan diegene waarvoor je hem gekocht hebt.

IK KAN NIET BETALEN MET IDEAL OF PAYPAL, HOE KAN IK MIJ TOCH AANMELDEN?

Als je me een mailtje stuurt op contact@alettesluijsmans.nl kijken we even samen hoe we het kunnen oplossen.

Doe jij dìt najaar ook mee en maak jij van jouw huis een écht thuis