Wat klanten zeggen

Een blije klant, dat is mijn doel! Ik haal graag het optimale uit een (woon)ruimte, zodat je je helemaal thuis voelt. Inmiddels heb ik al heel wat mensen met interieurvragen mogen helpen en dankbare reviews mogen ontvangen. “Blije klanten zijn goud waard!” en ik voel me dan ook enorm vereerd met onderstaande complimenteuze woorden:

“Mijn steekwoorden fris en toch warm, licht en transparantie, kleurrijk en elegant heeft Alette samengevat in een prachtig moodboard. Aan de hand van mijn kleurwensen heeft ze een kleurenpalet samengesteld. Met dit kleurenpalet en het moodboard is ze met een verrassend, gedurfd en functioneel ontwerp gekomen voor mijn atelierruimte op de zolderverdieping van onze oude carréboerderij. Maatwerk was hierbij essentieel, want geen muur of hoek is recht. Gelukkig is dat een van haar specialiteiten. Op dit moment worden de plannen uitgevoerd en ik weet zeker dat ik straks een prachtige werkruimte heb waarin ik mij helemaal thuis voel! Alette luistert aandachtig naar je wensen en dit zie je terug in haar uitwerking van de plannen. Ze is ontzettend klantgericht en zal altijd op zoek gaan naar de meerwaarde voor de klant. Klanttevredenheid staat voor haar op nummer 1. Daarnaast is ze ontzettend creatief in maatwerk oplossingen. Alette levert kwaliteit: zowel in haar advies als in klantgerichtheid en presentatie.”

Lisette – Studio Puur Natuur

“Alette heeft goed naar onze wensen geluisterd en aangevoeld hoe ons toekomstig interieur er uit moet komen te zien; strak maar niet klinisch. Ook het mooie uitgewerkte boekwerk met daarin de 3D visualisatie van het ontwerp en het kleurenplan hebben wij veelvuldig gebruikt voor de schilder, de elektriciën, de loodgieter en andere werklieden. Een mooi houvast voor de verbouwing van onze benedenverdieping.”

Jan & Angelique

“Wij zijn super blij met het resultaat! Het is echt ons thuis en heel praktisch in het onderhoud. Van derden krijgen we ook alleen maar positieve reacties, zoals; ‘heel anders’, ‘alles op elkaar afgestemd zodat het een geheel vormt’ en ‘gezellig, waar je ook zit’. Dit terwijl het voor Alette toch een moeilijke opdracht was omdat ze rekening moest houden met een aantal ‘blijvers’. Tot slot heeft het oordeel van professionals ertoe geleid dat de fabrikant van de vloer een fotoreportage is komen maken om in hun catalogus te plaatsen en uitvergroot te gebruiken op beurzen.”

Lewie & Agnes