Over dit project

Voor een oude boerderijwoning in Klimmen (Gemeente Voerendaal) mocht ik een interieurontwerp voor de benedenverdieping maken. De betreffende woning is 30 jaar geleden onder architectuur volledig verbouwd en momenteel zijn de eigenaren toe aan een modernisering van hun interieur.  Naast een verduurzaming van hun woning wilden ze ook graag de “looks” aanpakken middels mijn ondersteuning bij het uitkiezen van een nieuwe vloer, keuken, meubels en verlichting.

 

Met de wensen van de bewoners in mijn achterhoofd, maakte ik een ontwerp voor een maatwerkkeuken en vaste boekenkast. Ik maakte ook een voorstel voor de materialen en uiteraard is bij deze ontwerpen ook rekening gehouden met de electra/verlichting.

 

interieurontwerp Klimmen interieurontwerp Voerendaal interieuradvies Klimmen interieuradvies Voerendaal interieuradvies gemeente Voerendaal interieuradvies Klimmen

 

 

Betreft

Oude boerenwoning te Klimmen (gemeente Voerendaal)

Categorie

Particulier ontwerp

Opdracht

Indelingsontwerp begane grond inclusief advisering nieuwe vloer, verlichtingsplan en ontwerp keuken en vaste boekenkast (uitgewerkt in 3D)