Hoi!

Wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden en hier een kijkje komt nemen!

Een eigen blog, dat klinkt hip!

Al van kinds af aan is de interieurbranche is een wereld waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Mocht je mij al langer op Instagram volgen, dan weet je wellicht ook dat ik ontzettend veel plezier beleef aan het stylen en fotograferen van mijn eigen huis. Een hobby die ik met dit blog nog verder wil laten doorbloeien. Hier op dit “eigen domeintje” zal ik dan ook mijn creativiteit de vrije loop laten gaan en mijn ideeën met jullie delen!

Een oude boerderijwoning met café

Ik woon in een oude boerderijwoning, die in 1908 door de oorspronkelijke bewoners eigenhandig is gebouwd. Zelfs de bakstenen zijn zelf gemaakt van de grond die moest worden afgegraven voor de bouw van het huis. De eerste jaren is er in het huis nog een tijdje een café geweest. Maar toen de vrouw des huize op het kraambed van haar 10e kind stierf, vroeg ze haar man het café te sluiten. Haar wens om haar kinderen niet in een café te laten opgroeien werd volbracht en vanaf die tijd is het een gewoon woonhuis. Hoewel de “echte” verbouwing al een aantal jaar geleden plaats vond, blijft mijn interieur in beweging :) De mooiste hoekjes zet ik op de foto en deel ik op mijn Instagramaccount. Diegene die hier wel eens over de vloer komen, weten dat er nog een heleboel andere hoekjes zijn die ik nog nooit op de foto heb gezet. Er valt dus nog genoeg te delen!

Mijn woonstijl, oh help?!

Het typeren van mijn eigen woonstijl vind ik eigelijk best wel lastig, ook omdat deze voortdurend in beweging is. Want hoewel ik op foto’s van 10 jaar geleden mijn stijl wel nog herken, is er ook een heleboel veranderd. Daarom heb ik bedacht om hem te omschrijven aan de hand van de Franse Parisienne style uit de modewereld. Hou je schrap, want hier komt die dan! Mijn woonstijl is nonchalant maar toch elegant, én tijdloos. Een subtiele woonstijl, die simpel oogt maar tegelijkertijd ook misschien een tikkeltje klassiek is. Ik leer mijn stijl zelf ook steeds beter kennen, maar een persoonlijk interieur is er natuurlijk ook niet in één dag. Dat moet groeien!

Wat komt er op mijn blog?

Op dit blog deel ik interieurtips, geef ik je een kijkje in mijn huis en vertel ik je over mijn DIY-projectjes. Het lijkt me super leuk als ik je met dit blog kan inspireren en je misschien wel kan enthousiasmeren om met je interieur aan de slag te gaan?!

Veel lees- en kijkplezier!

Liefs,
Alette

“Creativiteit bestaat niet zonder passie”

 

 

 

 

 

 

uitspraak Jan des Bouvrie